torstai 28. toukokuuta 2015

Yllätys multakasat

Näin siis kävi aamulla, kun katsastin keittiön ikkunasta pihalle. Hämmästys oli jonkinmoinen! Kaksi isoa kasaa oli aamulla tullu pihaan ja kukaan ei ollu havainnut mitään. Nukuttiin kuin tukit.

Multa oli kuivaa, ei siis lällynlillua nähnykkää! Joten aamulla heti päätimme, että mullat koitetaan saada jo iltaan mennessä altaaseen jos vaan kaikki menee putkeen.

Kuvat otettu 28.5.2015
Ekaksi laitoimme kivet toisellekin puolelle porraspieltä. Mun hanskat meni sormista puhki, minäkun oon niiiin ahkera!

Sen jälkeen äkkiä hakemaan juurimattoa, ylämuurin etuosaan. Siihen emme laita muutakuin katteen vaan päälle, ellei sitten tarhuri keksi jotain kivaa peitekasvia sinne joka viihtyy tosi vähällä mullalla.

Soran päälle levitimme suodatinkankaan, ettei multa ja sora mee kovin sekasin.

Isäntä teki puhelinsoiton sedälleen ja oitis sieltä tuli koneen kanssa jelppiin meitä multien kans. Kyllä kävi näppärästi homma. Ei muutakuin lapio ja hara heilumaan. Vielä vähän pitää lisäillä ja tasotella multia. Mutta nyt sitten odotellaan suunnitelmaa ja toteutusta...
Nyt voi kyllä rehellisesti sanoa, että väsyttää ja ramasee! Klo 9.00 alotettiin ja sisälle tulin 20.00, pika syönti vaan välissä. Mutta, on tyytyväinen olo! Aurinkokin paisto koko päivän ja tais mun posket kärtsähtää lievästi kun kipristelee. En tajunnu laittaa aurinkovoidetta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti