maanantai 4. marraskuuta 2013

Saunan seinät ja laatoista...

Tänään oli edistytty sen verran, että sauna on saanut muuriseinänsä! Pesuhuone saunoineen rupeaa näyttämään jo ihan itseltään. Yläosasta puuttui muutama palikka, en tiedä onko nuo palikat loppuneet kesken. Vai jätetty tarkotuksella kuivumaan? Kun ei minkäänlaista palikkaa ollu koko huushollissa näkyvillä. No, sepä ei haittaa laisinkaan! Kyllä ne pojat saa sen valmiiks :) !
Kuvat otettu 4.11.2013
6 vk sitten tehtiin nämä laatta valinnat, no nythän ne laatat tosiaan tuli. Kannettiin (Jarkko kantoi) sisälle, tutkittiin, että kaikki on oikein ja paikalla. Kyllä oli, mutta ulkonäkö oli lattialaatassa niin erilainen alkuperaiseen mallilaattaan nähden. Laatta oli erittäin läikikäs, vähän niinkuin öljyä olis heitetty pintaan. Erittäin moni sävyinen laatta, ja sitä pidempään katsottuamme, ei enää kyllä yhtään miellyttänyt silmää.

Jotenka soitimme oitis Värisilmään, josta nämä laatat ovat tulleet. Sovimme, että jokupäivä tässä käymme paikanpäällä tsekkaamassa toisia laattoja ja voimme sen vaihtaa. No, tänään sen teimme heti odottamatta pidempään. Lattialaatta löytyi helposti ja se oli paljon tasalaatuisempi, sekä ryhdikkäämän värinen! Casablanca Nero, hyvin tummanharmaa sävy. Tämä on aivan uusi laatta Värisilmän laattamallistossa sekä DT:laattavalikoimissa myös. Jota ei siis silloin vielä ollut. Tullut siis viimeviikolla valintoihin mukaan.
Dakar antrasiitti vaihtuu Casablanca Neroon ET 45x45 muut märkätilat 10x10.
Lattian vaihdettuamme rupesimme miettimään että, kuinkahan seinälaatat sopivat tähän lattiaan. Lopulta säädimme niitäkin pitkän mietinnän jälkeen. Varmaan sitä laattamyyjää otti välillä kupoliin meidän jahkailu... no, en yhtään ihmettele!! SE OLI AIVAN KAMALAA!! MUTTA, lopputulos on hyvä. Ja toivottavasti myös seinällä sitten joskus.

Eli vaihdoimme valkoisen Branco laatan toisenlaiseen valkoiseen laattaan joka sopii nyt täydellisesti myös koonsa puolesta Time kukka laattaan. Sekä meidän saunaosastolle tulee harmaalle seinälle pari kiviraitaa. Jee, tätä ei ollu laatta valikoimissa mukana. Mutta itse kaupassa oli ja sitä sai sitten ottaa. Tuo kiva kivilaatta antaa kivaa maustetta kylppäriin ja katkaisee pitkän mallista ja yksitoikkoista harmaata seinää. Lisää kustannuksia tästä tulee, pelkästään seinälaattojen osalta, ja ne laatat joita emme otakaan, niin ne palautetaan takaisin. Itse viemme ja haemme uudet tilalle. Joten ei tartte rahtejakaan miettiä! Ja kaikki on ennenkaikkea tyytyväisiä!
Kivilaatta; Stone 30x30 Bubble luonnonkivi, Kukkalaatta Time white Dec 20x50, alempi laatta Time Roll white 20x50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti