lauantai 15. helmikuuta 2014

Ressi poissa!!

Kylläpäs viimepäivät oli jostain syystä aikalailla ressaavaan väsyttäviä. Kamala kiire, no toki jos mitään ei juurikaan oo ehtiny valmistella. Kaikki pikkujutut täytyy hakea kaupasta, kun mitään ei ole valmiina ennestään. Ja sen hoksaa vasta sitten kun tilanne on edessä.

Onneks useat asiat ehtii hankkia sitten myöhemmin, esimerkiksi peilit, matot, astioita yms härpäkkeitä. No, nämä asiat onneks oli toisarvoisia juttuja siihen nähden että tämä koti piti saada esittelykuntoon.

Kyllä muuten rätti viuhui pitkälle yöhön useena iltana. Viimeyö olin klo 2 asti. Kyllä nyt on aika naatti olo. Saunanlauteet suditin lämpösessä saunassa ja sen lopetin klo 1.reikä reikä yöllä. Jo oli tunnelmallista!

Kuvat otettu 15.2.2014
Saunan lauteet on Lumisaunan Lumitähti malli. JättiläisTuijaa tietenkin. Parafiiniöljy tummenti kivasti puun. Ja siitä näkeekin että aika moniväristä tuli. Aika moni tykkäsi saunasta ja heillä kuulema remonttia tulee olemaan...

Kynttilöitä oli kiva ripotella sinne tänne...Esittelypäivä oli onnistunut kaikinpuolin. Kävijöitä oli kivasti, pari-kolme hiljaista hetkeä oli, mutta välillä oli 5 kävijän autot pihassa. Kyllä oli kiva kun pihassa oli tilaa! Kiinnostuneita oli myös ihan treffeillekin asti, siis tekemään ihan kauppoja tai ainakin kuulemaan tarjousta... Sitten kävi myös kylän naapureita ja muutama oikea tuttukin.

Kyllä oli mukavaa rupatella ja esitellä kotia! Yks hyvä kommentti oli yheltä mieheltä. Ei tienny että minä oon talon tuleva asukki. Sano, että "kun tulin tähän eteiseen niin tämä on esimerkillinen eteinen, ei oo semmonen lippuluukku ja kun joku kyykistyy niin takapuoli on nenässä kiinni" Jo teki hyvää kuulla, ja jotenkin mun rinnukset kohos ainaki parisenttiä ylöspäin. heeh.

Ammeestakin moni tykkäsi ja lattiaa kehuttiin hyvän väriseksi. Ihmeteltiin paljon kun ei ole vaatehuonetta ja ei kaappeja makuukamareissa. Oitis selitys siihen että on suuret kaapistot eteisessä ja kodarissa. Moni nappasi siitä myös itselleen ideaa. Onpahan tilaa huoneessa jollekin muulle kuin sille vaatekaapille.


Ulkona oli isäni tekemät puupölkyt roihujen kera ottamassa vastaan "vieraat". Ulkoseinään Jarkko ehti iskeä numerot. Ja suojapaperi nykästiin pois kuistilta. Jääty ihan liukkaaks koko alue. Äkkiä suolaa ja kohta se olikin ihan ok. "Portaikolle" asennettiin sähäkkä mustamatto, niin ei mummotkaan luikastele!

Esittely kun oli ohi. Roudasin tuolin takan eteen ja tuijottelin sitä aika pitkään. Mietiskelin niitä näitä ja tulin siihen tulokseen, että on meillä aika täydellinen koti tässänäin. En kyllä mitään haluas ihan oikeestikaan muuttaa ja kaiken voisin valita yhä uudelleen samallalailla.

Nyt on ihan kamala päänsärky, tietää että ei oo kiire mihinkään. Jotain pölyjen pyyhkimistä jäi vielä, kun ei vaan kertakaikkiaan ehtiny. Katsotaan millon muutetaan, ehken ensiviikolla. Saa kohta viedä jotain kaluja uuteen kotiin... on muuten vähän tuunailtu, mutta niistä sitten myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti