keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Valaisimet esittelyssä...

Nämä valaisimet on joko tilattu, tai ostettu suoraan kaupasta tms... Kova etsintä on ollut, ja olemme mieluummin ilman tiettyä valaisinta jos ei sopivaa löydy. Tähän mennessä käytävään ja kolmeen kammariin tarvis valot. No, pojat varmaan haluu jotkut salama-auto valaisimet, tai niin ne on puhunu.

No mutta, tässä meidän valintoja...

Tämä on viimeisin nettilöytö, jonka tilasin tänään! Näitä tän tyylisiä kruunuja on paljon ja hirmu eri hintasia. Tämä oli ehdottomasti edullisin mitä löysin. Toki onhan tuollakin hintaa, mutta verrattuna johonkin vastaavaan niin puolet edullisempi. Olohuoneeseen myös etsittiin kaikkein kauiten jonkinlaista kruunua! Tämä löytyi täältä, Valoshop.fi.
Kuva lainattu Valoshop.fi sivulta. Bergamo kattokruunu 9 os. krominen, kristalli koristeet. 70 cm halkaisija.

Keittiön työpöydän ylle, ikkunan eteen tulee lasikupuvalaisin, tämän myös löysin netistä. Mutta olin reissun päällä marraskuussa Jyväskylässä niin kävin paikan päällä katsastamassa onko livenäkin ok:n näkönen ja olihan se. Matkaan lähti. Johto on kangaspäällysteinen ja ilman kattokuppia. Kattokupin tilasin erikseen tähän sopivan.
Kuva lainattu Sisustus Satiini kaupasta.

Kuva lainattu Domus Classic sivuilta. Kattokuppi kromi
Spaan kattovalaisin on blingblinggiä parhaimmillaan... Tämä on kosteantilan valaisin, joten ehdottomasti parhaimman näköinen meidän Spaahan!
Kuva lainattu Taloon.com sivuilta. Mark Sljöd Sweden, Plafondi Haga 300x200 mm, kromi.

Vessaan ja Spaahan tulee ikean pallovalaisimet ja myöhemmässä vaiheessa varmaan samaa sarjaa olevat kylppärihärpäkkeet...
Kuva lainattu Ikean sivuilta. Ikea Lillholmen valaisin.
Keittiön pöydän yläpuolelle tulee kaksi kupuvalaisinta. Tässä on jotain jännää ja samalla simppeliä muotoa. Nämä ostettiin suoraan kaupasta. Tällä valaisimella oli tosi hurjia hinta eroja kallein oli 279 € ja halvin 139 €. Kärkkäisellä oli siis halvin... keskihinta mitä oli 199 € pyynnillä. Mutta aina kannattaa katsella ja kierrellä...
Kennedy riippuvalaisin, nikkeli. Halkaisija 38 cm.

Antiikkimessujan löytöjä... Jo katossa pikkuveskissä. Ooks! Tämä valaisin poikkeaa väritykseltään. Täytyy veskiin hommata jotain messingin väristä tai sinnepäin, esim johonkin tauluun tms... joka yhdistää kokonaisuudeksi kivasti. Muutoinhan kaikki valaisimet ovat kirkkaita/kromisia.
Tässä kooste vielä kaikista, jotka siis hommattu jo... tai matkalla jossain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti