keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Unelmien tassuamme!

Tässä se Unelmien tassuamme on! 
Joka muuttaa meidän Spaahan!
Kuvat otettu 31.12.2013, Westerbergs victoria 157 kromatuilla tassuilla.
Westerbergs victoria 157
Westerbergs victoria 157, kromatut tassut.
Spaassa oli lattia saatu laatoitettua, vielä seinän reunustat on tekemättä, joka huoneessa kylläkin. Kyllä me ollaan niin tyytyväisiä tähän lattiaan. Onneksi tämä laatta toisaalta ei vielä ollut DT-mallistossa siinä vaiheessa kun meidän piti tehdä tilaus. Emme ehkä olisi sitä kuitenkaan valinneet, kun se olisi näyttäny liian tummalta. Joten vaihtoehto kaikista niin tämä on ehdottomasti kyllä ihan parhain. Ja livenä vielä parempi! Ja ikkunanpieletkin on siistit. Ja mitähän romua siihenkin sitte tulee... ken tietää... tuikkuja tietenkin!

Kuvat otettu 1.1.2014

Meidän vanhempien makkarin ikkunanäkymää ulos...

Kuva otettu 1.1.2014

Kodarin lattia oli saatu myös laatoitettua, mutta ei saunan/kylpärin. Oletan että kylppäriin piti laittaa sen verran monta vesieristekerrosta, että sen pittää kuivahtaa tarpeeks. Ja sillä ei oo niin kiire kuin muilla huoneilla, kun kalusteet tullee pian... :)
Kuvat otettu 1.1.2014

 Pikkuvessaan saimme tallustella ja sommiteltiin ostamiamme ikean valaisinta seinälle. Pari ollaan jo ostettu, mutta nämä passasi myös tähänkin veskiin niin pitää ostaa vielä toinen pari. Voiskohan olla kiva tähän veskiin vaikka pyöreä peili, valakosilla kehyksillä?

Kuva otettu 1.1.2014


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti