perjantai 18. lokakuuta 2013

Etukuistia ja takaterassia

Etukuistille oli ilmestynyt lattia ja portaat. Takaterassilla oli taas ruoteet valmiina. Päivällä kun ehdin piipahtaa hetkeksi töistäni.
Kuvat otettu 18.10.2013
Tekniseentilaan on viimeviikolla asennettu vesimittarikin. Siitä en ole muistanut mainita mitään. Mutta paikallaan on hienosti. Maalämpöputket sai metalliset tuet, jotka on kiinni takaseinässä. Sekä punasen pampulan tausta jutut on myös juntattu uudelleen kiinni samaan kohtaan kylläkin. Mutta sen takana on tukipuu, jossa on kiinni, ja tukevasti. Huomenna koko konekaappi laitetaan seiniin kulmaraudoilla, niin ei sitten sekään heilu. Eli nyt on asiat hoidettu asian mukaiseen kuntoon ja välittömästi! Kyllä on oikeen mallikasta toimintaa ja ennenkaikkea välitöntä. Eikä homma tapahu vasta ensvuonna!
Lattiassa virtaa nyt lämmin vesi. Mikään ei poksahtanu, joten hyvältä näyttää. Jarkko sai koneeseen koulutuksen. Toivottavasti ne pysyis nyt päässä! 15 astetta plussaa, näytti olevan mittari lukema.

Illalla takaterassi oli saanut lattian. Ja etukuisti kaiteen ja tolppiin kuoret. Hyvältä näyttää!
Meillä on ihan ikioma Raksasiivooja, joka tekee tosi huolellista ja tarkkaa työtä. Joskus pakolliset hommat tehdään päivällä, jotta valo riittää. Illalla sitten otsalampun kera loput. Eli melkein joka arki-ilta. Sunnuntaina ei tehdä töitä, pyhätyöllä ei ole siunausta!! Ja täällä sitä ei harrasteta. Poikkeuksia joskus voi olla, mutta sitten pitää järjestää se yksi vapaa. (vielä ei ole ollut, Temppulassa siis) Ja onhan se Temppulallekin kiva välillä levätä!!

2 kommenttia:

  1. Näyttääpä "raksasiivoojalla" olevan ihan oikeaoppinen ote imurinletkusta. Hyvä, ja muista notkistaa vielä polvia. PP.

    VastaaPoista