keskiviikko 14. elokuuta 2013

Sähkösuunnitelmaan punakynää

Olisko noin parisenviikkoa sitten saatu postin kautta sähkösuunnitelma, jota saatiin sitte muokata mieleiseksi. Tässä vaiheessa oli hiukka hankala miettiä, kun ei vielä ollut tullu kalustesuunnitelmia. Mutta onneksi nekin tuli viimeviikon loppupuolella, niin saatiin eilen laitettua vihdoin postiin sähköinen ehdotelma.

Jouduttiin muutamia pistorasioita siirtelemään huoneissa, joten tässä vaiheessa kannattaa miettiä miten koulupöydät ja sängyt mahdollisesti tulisi olemaan. Missä telkku, ja kaikki ne upeet jalkalamput jne... :) Unohtamatta katosta roikkuvia jouluvaloja ikkunoiden edessä. Katkaisimissakin oli pähkäilemistä, ensinnäkin en ikinä oo nähny aikasemmin tälläistä viiva ja koodi sähellystä, joten jouduin hyvistä ohjeista lukasemaan merkit ja kollottelemaan mikä näppäin toimii missäkin suunnalla. Minä oon kohta valamis sähköinsinööööri!

Tässä on kuva suunnitelmasta joka oli vielä vaiheessa. Lopullisessa versiossa oli enemmän punaa.


Maanantaina kaivinkonemies ja Jarkko saivat tasoteltua loput sorat. Nyt on perustus valmis ja sen päälle saapi ruveta tekemään anturaa. Samalla pojat kaivo autotallille unohtamamme putken auton sulamisvesille. Likakaivojen ympärille pitää kehitellä lisätorvi, ettei se huku täytemaiden alle. Siksi on nuo isot torvet pystyssä suojana.

Kuvat otettu 12.8.2013

Etupihalle suunnitelaan kahteenkerrokseen jonkinlaista muuripengerrystä häivyttämään korkeutta. Pengerrysten väliin keskelle tulee portaikko josta päästään luonnollisesti kotiin tai kylään :)  Olis aika mahtavaa löytää isoja navetta kiviä, mutta eipä niitä taida missään olla tai kukaan purkamassa navettaansa??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti