lauantai 10. elokuuta 2013

Sorakerros

Eilen viimeisteltiin patja sorakerroksella. Aamusta oli hankalaa kun oli vain kaivurimies ja Jarkko hommissa. Papparainen oli jo lähteny kotiansa. Joten appi oli pyydettävä lätkäys avusi. Niin Jarkko pystyi heilumaan laaserin kanssa ympäri talon reunuksia. Pohjasta tuli tooosi hyvä. Siskoni kävi testaamassa, millaset löylyt sai saunassa.

Kuvat otettu 9.8.2013


On meillä ollu tuskallisia ja hankalia hetkiä, kun ei minkäänlaista taitoa ja varsinkaan aikaisempaa kokemusta pohjan teosta. Onneksi kaivurimies oli hyvänä turvana ja tukena. Kymmeniä vuosia tehny maahommia. Meitä mietitytti kovasti, että kaikki putket tulis oikeisiin paikkoihin yms. sekä välillä tuntuu että tuleeko talo liian korkealle tms. Onneksi on Desing-talolta hyvät ohjeet annettu.

Kalliota ei haluttu ampua, joten maita ympärille. Talon edustalle täytyy rakentaa pengerrys ja siihenhän saa laittaa paljonkin vihreetä kasvamaan. Todennäkösesti vielä kahteen kerrokseen. Ei sitten maat vyöry ajansaatossa.


Autotallin taakse tuotiin multaa ja se on valmis. Maa-ainesten väliin laitettiin suodatinkangasta, jottei ainekset sekotu keskenään.Maanantaina jatkuu hommat... Meiltä unehtu yksi putki autotallista, niin se kaivetaan maihin. Sitten sähkösuunnitelman kimppuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti