maanantai 2. kesäkuuta 2014

Pihapuuhia

Askartelutarvikkeita sain... iiihanaaa, näitä mä toivoin ja oon miettiny päänipuhki, että mistä! Nämä tupsahti (melkein) taivaasta!! Näistä mä teen kaikenlaisia somistuksia. Seinän viereen tulee kivirivistöö ja sen semmosta.
Kuvat otettu 30.5.2014
Perjantaina sain viestiä sovitusti, eräältä ystävälliseltä, kauniin värisen talon omistajalta! Nyt me tiedätään minkä värinen talo meille tulee! Pyörittiin kylillä ja pari kivan väristä taloa löytyi. Sain samaiselta rouvalta tietää, että tämä toinenkin talo on myös samanvärinen, kuin heillä ja heiltä myös kysytty! Kivaa!! Eli siinäkin tuli varmistusta väristä, että oikea on. Maalaushommista myöhemmin lisää kun aloitamme sen homman oikeasti toteuttamaan!!

Viime lauantaina, kun vielä Jarkolla oli selkä pipi. Niin mullehan laukes aika iso nakki! Nimittäin muurikivien siirto kaupanlavalta pakuun (oli siinä yks mies kaverina) ja illemmalla pakusta muuripenkereen viereen odottelemaan asennusta. Siinä hiki lenti ja haukkarit ja selekä sai kivvaa liikettä!! 2400 killoo sujahti nuinvaan!

Pojat oli "hoidossa" mummulassa. J. ehti tehdä reunakivetyksen niin pitkälle, että kivet loppu. Ja taas oli selkä jäykkää poikaa! Seinän viereen tulee luonnonkiveä, sitten laattaa kunnes tulee reunuskivi.
Kuvat otettu 31.5.2014
Kävästiin oikeiden töiden jälkeen puutarhalla, katselemassa hedelmäpuita. Ja kyllä, muitakin rehuja samalla vilasin! Varaukseen meni kolme puuta. Yksi perheomppupuu, eli 3 eri lajiketta samassa. Pölyttää itseitsensä. Yksi luumupuu sekä kirsikkapuu.

Poikien kanssa viskottiin 3 säkillistä nurmensiemeniä, jotain kestoanurmea oli. Varmasti meni liian tiheesti ja liian harvaan ja jostain jäi ilman... jne... Ja sen perään kalkkia 6 säkkiä. Kyllä muuten oltiin aika kalkkiksia homman jälkeen!! Ja kyllä pojat oli sitten niin reippaita, että!! Mulla ois menny siinä hommassa ikä ja terveys jos yksin ois joutunu koko homman tekemään. Pittää käyvä hakemassa yks säkki lissää siemeniä sekä pari säkkiä kalkkia. Ihan varmuuden vuoksi, niin ja eihän me laitettu autotallin taa ollenkaa!!
Kuvat otettu 2.6.2014
Toivottavasti naapurit on lomareissulla, kun J. pisteli vielä ilta yheltätoista (ei tiedetty mitä kello on!) timanttilaikalla betonipalikoita hajalle! Kulmiin piti saada sopivia palikoita.

Muuri nousi kivasti ylöspäin! Vielä tulee kansikivi päälle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti