perjantai 18. huhtikuuta 2014

Eka pääsiäinen uuvessa pömpelissä

Siis no joo, toki ekavuosi mennään vähän niinkuin vauvan kanssa, kaikki on uutta ja ekaa kertaa. Kaks kuukautta ollaan nyt asuttu kotiamme. Vieläkään ei voi siis käsittää tätä onnea, voi että...

Viimeiset 6 vuotta on ollut meillä itkua ja hammastenkiristystä, toisten nurkissa asumista. Mutta nyt se painajainen on OHI! Tämän ajanjakson kirjankannet ollaan saatu suljettua, meidän onneksemme.

Tässä taannoinhan käytiin poikien kanssa keräämässä pajunoksia. Kävi vähän tyhmä moka! Laitoin tosiaan lasikulhoon vettä ja siihen risut, vähän niinku kasvamaan. Nostettiin ne lasiterassille koristeeks. No joo, olopa sitten vähän yöpakkasia, vesi jääty ja niin halakes mun lasikulhokin. Voi ei!

Eilen piti käydä uuvet risut hakemassa isosta risukasasta. Jarkko oli vähän raihtinu pihaympäristöjä, minä ja Jami autettiin risujen kasaamisessa. Hakkeeks ajateltiin laittaa ja sitähän sitten piisaa.

Sitten vaan koristelemaan...
Kuvat otettu 17.4.2014
Pojat askarteli virpomista varten ja mä koristeeks. Mulla oli valkoisia ja vaaleankeltaisia höyheniä, pojilta lainasin vähän kirkkaan keltaisia. 


Kiva laittaa pääsiäistä, kävin ostelemassa vähän kukkia, narsisseja ja vähän muitakin. Munia koristeeks osa on kokosuklaita ja osa valemunia. Pikkujutuista saa ihan kivoja juttuja, kuhan ois vaan tuota mielikuvitusta miten laittaa. Onneks on muita blokeja joista voi käydä vakoilemassa. 

Malja jossa narsissit ovat on mun yks superostoista, niin ja tuo yllä oleva oksakannu jossa nuo risut. Ne oli sellasessa "isossa" sisustuspaketissa, missä oli kaikkee mahollista muutakin roinaa mukana huutonetissä. Huusin sen koko paketin, sain sen posteineen 30 €. Kaikki muut härpäkkeet, joilla en tehny mitään, möin kirppiksellä ja sain 35 € yhteensä. Ja jätin nämä itelleni, kummatkin on arabiaa. Toki kummassakin on rikkoumaa, mutta nesteet sun muut pysyy sisällä. Ei haittaa olenkaan!! Hienoja esineitä kumpanenkin. Ja hennoo laittaa just tämmösiin juttuihin käyttöön.


Kotimme siunaustilaisuus oli kolmisen viikkoa sitten. Meidän Vapaaseurakunnastamme saapui kivasti porukkaa. Sekä muutamia uskovia perheystäviämme. Lauloimme paljon niin että kattoraikui. Poikien serkkupoika luki Kaksi rakentajaa lasten kirjan. Tinon piti lukee, muttei uskaltanu (ulkoa osaa, ei lukea) Jarkko isäntänä luki samaisen kohdan raamatusta. Tyhmä mies kun rakenti nopeesti hiekalle, niin ei ollu kunnon perustuksia, viisas mies rakensi vahvalle kalliolle. Kun tuli myrsky, niin tyhmän talo luhistui ja kaikki meni, viisaan miehen talo oli turvallisesti pystyssä. Raamatussa kalliolla tarkoitetaan Jeesusta.

Ja meihin se liittyy niin, että kun uskomme Jeesukseen ja kuljemme Hänen mukanaan ns. johdatuksessa, niin ei voi mikään mennä pieleen. Kaikki mitä vastaan tulee on tarkoitettu myös meille. Ja voi miten monia asioita niin on käynytkin!! Ja onhan meidänkin talo rakennettu kalliolle... heeh!

Tämän tarinan jälkeen Pastorimme piti oikeen super hyvän puheen. Muutama seurakuntalainen siunasi ja rukoiltiin. Ja taas laulettiin ja meille laulettiin!! Oli niin super ihanaa ja koskettavaa, että tippa tuli linssiin ainakin kaks kertaa!

Tarjoilut oli kuulemma onnistuneet, kakku katkesi niin suolanen kuin makee. Oli montaa laatua... 

Parraat Billeet IKINÄ!!

2 kommenttia:

  1. Kiitos kiitos! Kiva oli pääsiäinen, rauhallinen ja kivasti kyläilyä!

    VastaaPoista