keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Valoa kansalle, joka pimeydessä vaeltaa!!

Meidän kansalle on tullut valoa ja kotiin myös! Maanantaina sähkömiehet teki yli ympäripyöreen päivän. Loput pistorasiat ja katkaisimet löysi paikkansa. Valaisimia tuli ulos, sisäkattoihin ja välitilaan sekä vitriiniin. Liesituuletin sai koneistonsa. Liesi, uuni ja saunan kiuas ovat paikallaan. Antenni asennettiin katolle ja mitähän vielä... Sähköt siis toimii...
Kuvat otettu 20. ja 21.1.2014, koko postauksessa.

Tämän vessan lampun olen ostanut parivuotta sitten Jyväskylän antiikkimessuilta. Oikeen hyppäsi mun silmille ja sanoi, että tämä on tulevaan kotiin veskin lamppu!! No, sitten se piti ostaa, vaikkei mistään kodista ollutkaan tietoa!! Eli tämä oli ihan eka ostos kotia varten. Valaisin on oikeasti vanha ja patinoitunut kristallivalaisin. Upeesti kimmeltää seinille valo... Livenä on hieno. Kyllä joo istuin vessassa asennuksen jälkeen varmasti vartin ainakin... ja katse kattoon, heeh!

Helon saunatonttu 6 pääsi asemiinsa. Heti valmis kiuas. Kovasti odotetaan ekoja löylyjä!! Ollaan aika kovia saunomaan. Sauna meillä lämpiää lähes joka ilta, varsinkin näin talvella.

Topi-kalusteen hyllynkannattimet oli aika karmeet, vaikka ne tilattiin siihen mukaan. En vaan voinut niitä hyväksyä olenkaan, joten pakko oli keksiä jotain muuta. No nämä löytyi ja oli toosi edulliset vielä reilu alle kolme euroo kipale oli nuo kiekurakannattimet. Kiekuroihin saan kaikkee kivaa härpäkettä roikkumaan ja hyllyille kaikki mahollinen krääsä!! P.S oikeesti en pidä krääsästä!! heeh!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti