perjantai 17. tammikuuta 2014

Sisustustarvikkeet pikana sisälle!

Kiitolinjan kuorma-auto toi sisustustarvikkeet, viimeinen lasti tältä erää. Lavoja oli 4 kaikkiaan ja Jarkko huolestui kun näki muutaman rikkinäisen paketin. Soitteli sitten valvojalle ja pikana oli porukkaa tarkastamassa lastia. Tavarat tuli huolella kannettua ja tarkastettua. 3 vahingollista pakkausta löytyi, mutta tavarat nähtävästi säilyi ehjänä. Eli säikähdyksellä selvittiin... Suuri kiitos avusta pojille, ja täällä nukutaan yö hyvin. Kun päivällinen episodi selvitettiin heti.

Kuvat otettu 17.1.2014
Välitilaan ICEPROON kaverit kävi eilen asentamassa 4 mm polykarbonaattilevyt. Paikanpäällä mittasivat reikien kohdat ja porasivat. Asennus paikalleen, tarkistus että kaikki pölyhiukkaset, hiukset ja muurahainen saatiin pois. Oli muuten aika sähkönen levy keräileen sisäpuolelle juurinkin näitä... Mutta hyvin saimme puhtaaksi. Itse vahdin tarkkaan ja olin myös putsaamassa. Sitten kun oli sopivan puhdas, niin annoin luvan asentaa paikoilleen. Jos joku hiukkanen löytyy niin se on sitten mun syy, eikä muitten. Heh!!

Sitten vain isot pyöreet imukupit seinään ja pöytään keppien väliin pinteliin. Jotta levy pysyy tiukasti seinässä. Kirkas silikoni laitettiin levyn reunoille. Ja tällä se "liimautuu" seinään tiiviisti. Lopuksi saippuavedellä ylimääräset silikot pois. Viikonlopun saa siinä olla kuivumassa.

Kuvat otettu 16.1.2014

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti