perjantai 10. tammikuuta 2014

Tapettia välitilaan

Päivän projektina oli välitilan tapetointi. Mua jännitti tämäkin juttu ihan hirveenä. No kyllähän tuo näytti lopen onnistuvan täydellisesti. Vaikkakin pari ekaa palasta menikin pieleen. Pistorasian reikä meni hupsis liian isolleen. Ja toinen repes, kun yritin korjailla... No en kuitenkaan näistä ollu moksiskaan ja rallattelin hyvillä mielin homman loppuun. Ja kyllä on vimpan päälle... minäkin teheny jottai!!

Kun olin saanu valmiiks homman ja vähän siivoillu kamoja kasaan. Aattelin evästää vähän, niin eikös Jarkko ja pari miestä tullu piipahtaan. Toki sovitusti kyllä. Mittiloivat välitilaa ja siihen tulee jääkiekkokaukalon pleksi. Käytiin kysymässä myös lasiliikkeestäkin, mutta se sitten jäi toiseksi kun toimitus karkaistulle lasille olis ollu vasta maaliskuulle. Joten pleksit kehiin. Se olikin alunperin Jarkolla ekana vaihtoehtonakin.

Kuvat otettu 10.1.2014
Tän tapetin löysimme Trendosta, siellä putiikissa on kaikkea kivaa sisustusjuttuja. Ja onhan sitä jotain tullu soppailtua sieltäkin. Mutta jemmassa ovat ja odottavat uuteen kotiin pääsyä! Yksi rulla siis tilattiin tätä, ja tosiaan jonkun verran jäi yli. Vaikka aika monta harjotus kappaletta tuli.
Esta Home Isabelle; Resepti tapetti
Ennen kuin ehdin tulla tapetoimaan, niin timpurit oli laittamassa saunaan kivilaatan ympärille kehyksiä. Vielä tullee kummallekin sivulle listat, sitten myöhemmässä vaiheessa.

Illalla ruuttailtiin kivilaatan kulmaan silikoonia. Samaa millä on laitettu lattialaattojen reunat. Takaa pilkisteli vaalea takaseinä, näin jälkiviisaana ois sen seinän voinu maalata kuumutta kestävällä maalilla. No, eipä tuo isohomma ollu, hijasta vaan. Ruutalla ja tikulla tökkimistä ja levittelyä. Ja oikeen hyvä tuli!! Jee, kyllä kelpaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti