torstai 9. tammikuuta 2014

Maalaus urakka takanapäin!

Huhhui, kylläpä jännitti yhen läntin maalaaminen kovasti. Oikein tyytyväinen ja enemmänkin olen tekemääni jälkeen, eka kertalaiselta... Onneks ei kukaan ollu näkemässä, mun tuunailua! Laitoin suojat pöydälle ja leveellä maalarinteipillä kiinni. Suoran linjan sain myös sen teipin avulla, kun laitoin kaapin ja pöydän reunaa vasten teipin menemään... Pari kerrosta laitoin maalia ja välissä sai kuivahtaa hetken. Sitten vaan teipit pois.

Vesikalusteita oli saapunut. Niiden tilaus meni todella viimetinkaan. Mutta vissiin kai ne onnistu ihan hyvin, kun hanat kerta tuli. Ja pöntöt sun muut vermeet. Jotain ledejäkin on tullu ja mitä lie värkkejä.
Kuvat otettu 9.1.2014
Laatoittaja oli tänään viimestä päivää hommissa, jotain pientä sievistelyä tekemässä.

Tosiaan eilen asennettiin tiskiallas. Oltiin sellaiseen päädytty siinä vaiheessa kun tehtiin kaluste tilauksia. No, nyt kun se tuli ja eilen illala kuvista kahtoin sitä. Niin multa meni yö unet! Mä en tykkää siitä altaasta ollenkaan. Tänä aamuna mun oli pakko käydä kysymässä, että voisko sen vielä vaihtaa johonkin toiseen. Ja jippiiiiii, se onnistui! Se allas on siitä helppo vielä napata pois ja tilalle tullee meille kummallekin mieluinen allas!

Kopioitu lapetekin sivuilta kuva ja tekstit.


BLANCODALAGO 8, Silgranit®, anthrazit

BLANCON PATENTOIMA ALLASMATERIAALI:Blancon kehittämä Silgranit®-kivimassa on lähes naarmuuntumaton ja kestää erittäin hyvin kuumuutta (280 °C). Altaan väri ei haalistu auringossa ja kestää kaikkia keittiössä käytettäviä happoja ja emäksiä. Silgranit® on hygieeninen ja helppo puhdistaa. Hanareikä valmiina, kaukosäätö tai lisätarvike voidaan sijoittaa kummalle puolelle hanaa tahansa.

Eli, rosteriallas vaihdetaan tällaiseen. Nyt on hyvä mieli ja varmaan nukun hyvin ensyön! Alunperinkin olisin halunnut tällaisen isoaltaisen, mutta sillon oli tilanne vähän toinen. Ja tuntui että ei voinu ottaa muun kuin vakiohintaisen altaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti