keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Lumonin lasiterassin asennus

Voi mikä lisätila meillä onkaan takapihalla! Nyt vaan pitää toivoa, että sille olis sitten ihan oikeesti käyttöä. Onhan tässäkin "anoppilassa" ollu hyvä takaterassi ja tilava, mutta ei lasitettu. Jokunen kesä on menny, että ei oo kertaakaan oltu istuskelemassa... Mistä lie johtunee, kiire, ötökät, vääränlainen ilma... seli seli...

Kuvat otettu 11.12.2013
Laatotukset on edenny, spaan seiniä oli laatoitettu lisää ja pikkuvessan lattia. Sekä eteisen lattia.

2 kommenttia:

  1. Kyllä terassilla on mukava juoda kahavit sunnuntai-aamuna ja ihailla luontoa. Samalla saa seurata ku sääsket kiukkusena himoitsee sisälle, muttei pääse.
    Sehän on juhlaa kun saa syödäkki "ulkona", koettu on sääsket ja kärpäset kuistilla, meillä vain verkot ja neki autto mahtavasti.
    Ei sille voi mitään, kaikki on nyt melkeen aina "valmista pintaa" mitä tehdään joten se valmistuu joka päivä kerrallaan aina hitusen. Teillä on nyt mukavat ajat kun saa alkaa jo jänskättään muuttohommia. Siukkuja sinne kiireitten keskelle. PP.

    VastaaPoista
  2. Kyllä joo meillä onkin jänskät paikat! Kohta meillä on vaan yhtä juhlaa! No joo.... Minä muuten aattelin varsinkin kesällä juuva kahvit joka aamu terassilla :) !

    VastaaPoista