perjantai 13. joulukuuta 2013

Laattoja ja kiviä...

Laatoituksista tulee kyllä oikeen mieluisat. Nyt on span seinät laatoitettu ja kylppärin seinät ainakin osittain. Sinne tuli sitä hankalaa kiviraitaa myös. Jännä nähdä miltä näyttää sitten, kun sauma-aine on tyrkätty kiven väliin. Sinne tulee tummanharmaata, siis grafiitti. Näyttää melkein mustalta. Lattialaattojen välissä se oli oikeen loistava!
Kuvat otettu 13.12.2013

Lasitettu terassi kyllä aika magee!! Sen sisustus puuhat jätän suosiolla ens kesään. Muutakin projektia tässä mietittävänä. On se toisaalta kiva lähteä melkein tyhjältä pöydältä hommaamaan kaikki uudet. Mutta toisaalta aika haastavajuttu pussin kannalta. Pussihan on ihan täynnä jotain...Jarkko oli koko eilispäivän raksalla puuhailemassa vesirännien kera vesisateessa. Kaivot tuli paikalleen ja vesi meni suoraan sinne minne pitikin. Kaikki sadeviemärit sun muut toimi loistavasti.


Illanpäätteeksi Jarkko seisoskeli autokatoksen nurkalla ja katseli tulevaa kotiamme... jotain sanoin kuvaamatonta hän näki pitkän aikaa... No, Jarkkopa kertoo sitten kasvotusten lisää, muistakapaa vaikka kysyä!

1 kommentti:

  1. terve! oon unohtanu tän teidän rojektin ja nyt muistin ja tulin heti tölliin :) hyvälle näyttää!! jatkakaa samaan malliin. terkkuja moooii, saara :)

    VastaaPoista