maanantai 2. syyskuuta 2013

Sisätäyttö

Papparainen lähti omasta kotoota ajelemaan Temppulaa kohti puolneljä aamulla. Koko alkuviikon oli hälytys valmiudessa hommiin ja vihdoin edellisenä iltana sai hälytys soiton. Aamusella reilusti ennen seittemää oli perillä! Hommat alkoi heti Jarkon ja konemiehen johdolla.

Ensimmäisenä soran päälle laitettiin suodatinkangas, ettei maa-ainekset mene sekaisin. Hiekkaa laitettiin 4 eri erässä ja lätkättiin tiiviiksi. Muurin korkeus oli kokonaisuudessaan 90 cm ja 20 cm piti jättää yläreunasta tyhjää. Eli tiukkaa hiekkaa 70 cm. Saman päivän aikana kumpikin; talo sekä autotalli sai täytöt sisälleen.

Tasoitus alkoi olla työlästä tehdä polvillaan laudanpätkällä. Papparaisella kerrankin välähti! Sittenpähän sai seisaaltaan lanata ja tasoitella.

Kuvat otettu 30.8.2013
Tasoitukset kun olivat valmiit. Piti ruveta tapittamaan, jotta talon seinät saadaan iskettyä kiinni. En kyllä tajua millään, että miten. Ne kuulema otetan pois sitten sen jälkeen, vissiin. Joskus jotkut jättää ne, kun niitä ei saakaan pois alta. Hiekka oli niin tiivistä että koneen kauhalla ne justiin sai taputettua alas. Ja ne on niin lujasti kiinni ettei niitä saa edes käsin pois tai liikuteltua mihinkään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti