tiistai 27. elokuuta 2013

Topin Kosketus

No niin ja Topi kalusteelta tuli kuvia lopullisesta keittiöstä ja muista kalusteista. Kyllä tää nykytekniikka on hienoo kun näkee oikeen 3Deenä. Muista huoneista en saanu niin hienoja kuvia, mutta nyt mennään tällä keittiöllä. Sekun on päätetty! Vaihdettiin viimehetkellä keittiön kaapit Kosketukseksi, hinnan ja sen tasaisuuden vuoksikin. Hella oli meidän alkuvalinta. Muihinkin kalusteisiin tulee tämä sama Kosketus. Kuppivetimillä, ne on oikeen tumman harmaat, kuvassa ne ei oo oikeet. Nuppivetimet hankin itse mieluisat, sitten myöhemmin.

Keittiön elektroniikka ja altaan kuuluivat tähän vakiopakettiin ja ne myös valittiin, eiköhän niilläkin paistu nakki jos toinenkin. Astiat peseyty ja ruuvat on kylymiä tai jäässä. Rosenleevvi on merkki, toki aina ollaan oltu Elektroluksin kannattajia, mutta tässäkin hinta ratkaisi.

Panostetaan sitten takkaan ja toivottavasti haaveilemaani lattiaan!

Topi Keittiöt Kosketus 27.8.2013
Ekana vasemmalla Pakastin, jääkaappi sitten on korkeakaappi jossa vedettävät hyllyt. Sinne laitetaan käyttöastiat ja vaikka mitä muuta. Kuulema hyväksi havaittu ja erittäin käytännöllinen. Niin minäkin ajattelen ja sellaisen siihen myös halusin.


Nuppivetimet, täydelliset etsin jostain. Samanlainen kuuden pikkutilpehööri laatikosto tulee myös KHH:een. Oon haaveillu sellasista lasisista kukkapallukoista, niitä kun on niin monenlaisia. Tai no, voihan niitä ostaa erilaisia ja sisustaa kevät nupit, talvi nupit jne. Onhan ne jouluverhotkin erikseen!

Saarekkeen taa tullee 3 korkeeta tuolia. Ruokapöytä pitäis sitten ahtaa tuohon tyhjään tilaan. Ollaan aateltu että tuo nykyinen pöytä siirretään jossain vaiheessa mun ompeluhuoneeseen, siihen kun se on oikeen loistava isouden puolesta sekä kun on niin tukeva. Niiin, etät hommataan joskus sirompi pöytä tai tuunataan jotain. Mutta katsotaan...

Laattoja saimme eilen ihan hirveen kasan, ne mitkä kuuluu talopakettiin vakiona sekä liuta lisähintaisia.Koitamme selviytyä vakiohintaan, niistäkin löytyy ihan kivoja laattoja. Toki kun ei oo uskaltanu käydä kaupoissa etukäteen katselemassa ja ihastumassa johonkin tiettyyn niin ei odotuksetkaan ole kovia. Toiveet taas on! Valintoja Valintoja... niitä on pakko tehdä ja miettiä mihin sitä oikein haluaa panostaa ja mistä karsia.

Tähän pisteeseen on valikoima tiivistyny. Tuommonen vedin ois ajatuksissa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti