maanantai 9. syyskuuta 2013

Seinät ja katto sateelta suojaan!

Noin seiskan aikoihin aamusella tuli työmiehiä valmistelemaan seinien saapumista. Sokkelin päälle laitettiin eka musta muovilta näyttävä lipare ja sen päälle ohutta retkipatjan näköstä nauhaa. Näiden päälle juntattiin alajuoksu kiinni pulteilla. Raot täytettiin uretaanilla, eipähän valskaa.

Kuvat otettu 9.9.2013
Rekka joka ehti ekana tontille toi kattotuolit umpirekalla. Nämä meinattiin tuoda jo viimeviikolla avorekalla ja suojaamatta. Emme huolineet niitä niin. Joten tulivat näin! Tämä oli huippujuttu, ei tartte nyt pelätä että ovat märkiä ja likaisia!
Tässä välissä lähdin viemään poikia päiväkotiin hoitoon ja eskariin. Matkalla nähtiin meidän rekka tai siis meidän talon kamat sisältävä rekka. Tietty lähdimme perään! Ja räps!! Rekasta purkautui paaljon tavaraa, mutta kuulema tässä vaan on osa ja vähän. Jaahas!
Eka seinä oli, päätyseinä. Kyllä on oikeen iso palapeli kyseessä!
Ja viimeinen seinä oli kodinhoitohuoneen sivuseinä.

Kattotuolien asettelu paikalleen oli kans jännää seurattavaa. Kukaan ei putonu kertaakaan, ei ees kunnolla horjahtanu! Vaikka välillä ötökät kiusas.
Tuolit katolla, minä lähdin kotiin leipasemaan makeeta ja suolasta pojille. Klo 19 reikä reikä tulimme pikkupoikien kanssa Tontille... Niin mitä ihmettä on tapahtunutkaan yhden päivän aikana!!!
Isotpojat oli jo laittamassa muoveja katolle, sateelta suojaan tilaan.
Kahvin jälkeen meidän perhe lähti kotiin pesulle, ja työmiehet jäi vielä puurtamaan iloisin mielin (ehkä) toivonmukaan.

Sää on ollut tilaukseni mukainen! Meitä on vissiin tilannu tätä säätä vähän isompikin porukka! Niin loistava keli, aurinko paistanu täydeltä siniseltä taivaalta. Välillä oli parin tunnin ajan vaaleanharmaita pilviä, mutta piti nesteensä sisällään. Illalla kun poijjaat laittokatolla muoveja, ei tuullut. NIIIIN LOISTAVAA! Kiitos taivaan Iskälle hyvistä säistä ja vielä sais paripäivää olla näin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti