keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Riukula seinät

Aamusella oli lattia kävely kunnossa. Kosteutta oli kertyny sisälle ihan kiitettävästi. Jarkko kävi hommaamassa oman puhaltimen, tuli halvemmaksi ostaa kuin vuokrata. Voipahan tarvittaessa käyttää sitä sitten muihin hommiinkin.

Timpurit oli poraillu seinien alajuoksuja betoniin kiinni. Kuulema nyt helpompaa laittaa kun on pehmeämpää alustaa tarjolla.
Kuvat otettu 25.9.2013
Olipa illalla raksan sisuskalut muuttunu. Oven kun aukaisi, naamalle lennähti kostean lämmin tuulahdus ja korvatkin kuuli huminaa ja puhinaa. Koneet oli yhteistyössä, toinen imi ja toinen puski lämmintä tuulta.

Riukuseinistä pystyy jo melkein täysin katselemaan huoneiden koot ihan livenä! Voi jee, tätä onnen tunnetta!
Meillä on jotain raskaita tavaroita, jotka haluamme seinille, esim vaatenaulakko eteiseen. Mittasimme sopivan korkeuden ja pyysimme tukipuita sinnetänne. Varmoille asioille ja sitten muutamille ehkä jutuille, jotka on varauksena. Eivät näy seinän läpi, jos niitä ei koskaan käytetäkään. Tulevaisuudesta kun ei tiedä. Tarpeetkin muuttuu. Keittiössähän on automaattisesti kalusteiden puolesta tukipuut. Kaikki muut on siis meidän toiveita!
Autotalliin oli tullut myös riukuseinä. Talli ja varasto rupee muotoutumaan.

Jarkko pääsi imuroimaan tänään ensimmäistä kertaa raksalla. Tykkäämme pitää raksan ulkoa ja sisältäpäin siistinä. Varsinkin sisäpuolella imuroimme jokapäivä, jos on jotain sahaushommia tehty. Sen takia, koska aina irtoo pölyä. Jos tekee niin että ei siivois aina, että joskus vaan. Sitten kun asuu kodissa, niin katosta ja rakosista tupruaa pölyä pitkän aikaa, näin oon muutamilta kuullu. Edellisessä talossa pidimme huolen tästä samasta asiasta ja ei tullut rakennuspölyä, mikä oli hyvä juttu. Totta vai tarua?! En tiedä, mutta meillä tällainen tyyli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti