perjantai 16. elokuuta 2013

Sähköt tuli

Porausmiehet olivat laittaneet putkentötterön suojaksi. Meinattiin ite laitta se, mutta eipä tarvinnekkaan! Kiitos siitä!! Umpeenhan tuo menee, mutta eihän sitä tulevaisuudesta koskaan tiedä.
Kuvat otettu 16.8.2013

Jarkko värkkäsi kehikon sähkökaapille. Ja siitä tuli hyvä, tosi hyvä. Sai jopa kehuja! On tosi tukeva ja saa tulla myrsky, jota ei tietenkään toivota. Asennusmies iski kaapin kiinni, ja laitto kuparilangan maadoitukseksi. Nyt on sitten turvallista!


Sähkökaapeli asennettiin pylvääseen.Toinen sähkömies latasi kaappiin sisälmykset. Ja sitten kokeiltiin että toimiiko koko vekotin. Kyllä toimi. Lukema oli 404 joka oli tosi hyvä. Vähintään pitää olla 250 ja täydellinen lukema joka on ihan hirveen paljon niin muuntajalla! Ja älkää kysykö mikä tuo lukema on!!Sitten pihan sievistely lopuksi.


1 kommentti:

  1. Se lukema on jotain eli siis oikosulkuvirta ja mittäyksikkönä ampeeri eli A. Ja mitä suurempi niin sen parempi (=eli sulake palaa nopeammin vikatilanteessa ja varmistaa sen ettei muita pahempia vaurioita pääse syntymään).

    T: Sähkäri :)

    VastaaPoista