maanantai 22. heinäkuuta 2013

Maahommelit siirtynee viikolla

Maaurakoitsijamme oli vissiin buukannu liikaa hommia tälle viikolle. Tänään ois pitänyt alkaa nostamaan sorapatjaa, pamauttaa kalliota yms. mutta ei se mitään! meillä on vielä ruhtinaallisesti aikaa tehdä pohjat valmiiksi, ennen kuin anturan tekijät saapuu. Todennäköisesti ensiviikon alussa aloitamme nämä hommat.

Viimeset pariviikkoo Jarkko on viihtyny hyvin tontilla raihtimis hommissa. Kyllä pihasta tullee siisti! Kaikki pajukot ja kuolleet puut on veks. Nurmikko alueita on siistitty.

Desing-taloltakin on soiteltu ahkerasti ja ovat kyselleet ja varmistelleet muutoksista, mitä piirrustuksiin tuli. Nyt rupeaa näyttämään että oikeasti homma onnistuu ja sieltä syntyy meille se koti isolla Koolla!

Voi sitä ikävää ja tuskaa... vielä pitäisi jaksaa ja malttaa odottaa reilu puolivuotta! Jarkko ei aina jaksa ymmärtää mun vöyhötystä ja tätä sisustus haaveilua. Viime torstaina mulla meni pikkurilli poikki pojan kanssa sählyä pelatessa. Niin senkin takia tässä kotona saikulla ollessa pörrään mitä ihanimmissa sisustus blogeissa ja nettikaupoissa haaveilemassa.

Oonhan minä käyny tässä aijemmin kirppiksillä, ja niiltä joskus sattuu tekemään oikein loisto löytöjä. niinkuin tässä kuluvana kesänä. Olis niin ihanaa jo saada kaikki itseäni silmiä hivelevät esineet jo esille. Mutta koitan hillitä, onpahan sitten muka jotain uutta ja ihanaa uuteen kotiin.

Tässäpä maistiasia kirppiksiltä löytämistäni herkuista!!


Viime ja toissakesän löydettyjä aarteita. Antiikkimessuilta, huutonetistä...
Ennen en oo välittäny minkäänlaisesta sisustuksesta. Sillä ei ole ollut merkitystä. Mutta nyt, kaikki on muuttunu ja musta on löytyny sellanen ällö hempeily fiilis. Ja tähän tulevaan kotiin huolin vain ja ainoastaan kauniita asioita, tiedä sitten onko ne käytännöllisiä tai järkeviä. Aivan sama! Olen sen mielestäni ansainnut ja kerran kun täällä maanpäällä ollaan ja menevä työ. Niin haluan kotona olevan kaunista. Kun tungen silmäni mihin vaan, niin saan huokaista että ooks, kyllä onnistuttiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti