torstai 2. tammikuuta 2014

Topin aamutreeni!

Päivähän se alkoi mukavasti kunnon hikitreenillä. Tai ainakin pojilla! Minä koitin parhaani mukaan tsempata ja määräillä! Se oli oikeen mukavaa ja onnistui ihan luonnostaan!! Pojat välillä huili ja valitteli ku tutisee käsi tai jalka... no, ei tarvii tosiaan mennä illalla salille. Jarkko meni hierojalle sen sijaan. Hih!

Juu, iso kaksvaununen Topi-kalusteen rekka oli pihassa. Onneks siitä tyhjennettiin vaan se pisin pää. Kummasti sitä tavaraa vaan oli, vaikka kaikki makuuhuoneet jäikin ilman kaappeja.
Kuvat otettu 2.1.2014
Kaikki kammareiden huoneet sekä olohuone, täyttyi kaapeista. Eteinen, kylppärit, kodari ja keittiö piti rauhoittaa niiltä osin. Tosin laatotustenkin takia niitä ei voinutkaan viedä. Ja vaikka oiskin, niin ne ois ollu siellä tiellä.
Keittiössä on vielä toistaiseksi aika kiva siivo. No, jospa ne huomiseen mennessä ois siitä kadonneet. Vielä äsken kun kävin raksalla, oli laattamies vielä kovasti hommissa (klo 18.30). Laatoituksiin tuli tänään kodarin ja spaan lattiaan sauma-aineet. Keittiö oli vesieristetty tiskialtaan takaa sekä lattiasta. Näin oli myös tehty kodarissa, altaan sekä pesukoneitten kohdalle.
Kävimme hakemassa ammeen ja sievästi nyt kököttää meidän makkarissa odottamassa loppusijoitus paikkaansa. Aamutreenin jälkeen kävimme syömässä, niin eikös heti sen jälkeen tullu Elecktroluxin koneet. No, se onneks oli heleppo nakki. Nosturi siirti kaikki talteen...
Töiden jälkeen tosiaan piipahdin raksalla, kun tiedettiin että kalusteasentaja tuli heti hommiin. Eteiseen oli saatu rungot paikalleen. Kylläpäs huone kummasti pienenee. Mutta ei sentäs liikaa. Just sopivasti!
Pesuhuoneen vimpat laatoitukset menossa! Kyllä on vimpan päälle suorassa!

Kaappeihin halusin itse tilata vetimet, kun ei Topilla ollut suoraan mieluisia. No, tämmösiä sitten tullee, nuppeja ja kuppeja. Tänään hain postista loput nupit, jotka tilasin Wanilla Rosesta. Keittiön nupit sekä kuppivetimet on Ellinellistä tilattuja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti