maanantai 30. joulukuuta 2013

Laatotus hommat jatkuu...

On ollu vähän bisnes puolella vähän kiireitä näin "joulujen" kummankin puolen ja varsinkin tämän jälkeen... heeh. hyvähän se on että on kiirettä, mutta siinä kärsii sitten moni muu juttu. Tai no miten sen nyt ottaa kärsiikö ne?? No en liiemmin oo ehtiny päivitellä Temppulaani, en oo liiemmin ehtiny kuntoilla siis tarpeeks. Mutta ehtiny kyllä syyvä sukulaatia!!

No joo... mutta asiaan, käytiin ottamassa muutama kuva spaasta, voi että. Siitä huoneesta taitaa tulla mun lempparipaikka... pääsykielletty muilta paikka! heeeh! Spaassa oli aloteltu lattialaattojen sommittelu. Näytti ihan siltä kun mun tilkut ois levitetty pitkin lattioita... (mun toinen blogi; Tilkkusilppuri, jota en oo päivitelly, nokun en oo mitään tehny, kun ei oo inspistä ollu, kun on nyt meneillään jotain muuta)
Kuvat otettu 28.12.2013/30.12.2013
Tässä pitkinvuotta ollaan mielessämme sisusteltu, ja jotain on jo osteltukin... viimeksi ikean reissulta mukaan tarttui pallovalaisimet spaahan. Nuppivetimiä oon tilannu Wanilla Rosa nettikaupasta. Muut on vielä sitten haaveissa tai jo osittain päätetty, että nämä jutut hommataan. Ellei parempaa/kivempaa tuu vastaan...
Kuvat lainattu netistä; Ikea; kaappi ja pallovalaisin, Wanilla Rose; lasinuppi sekä Taloon.com; tassuammeen tassu ja kristallivalaisin.

Olohuoneen sekä keittiön lattiat on praimeroitu, sen takia ettei betonipöly nouse ilmaan lattian rakosista... praimerointi ikäänkuin sitoo kaiken!! Niin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti