keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Kattopaneelien loistoa!

Kyllä tullee niin hienoo paneelia meijän kylppäreihin, että!! 12 Ledivaloakin löyti paikkansa saunasta. Kiva kun timpurit on niin avuliaita antamaan neuvojaan sekä myös mielipiteitään, niin se auttaa myös meitäkin! Muutaman saunan enempi he on kahtoneet ja rakentaneet kuin me! Tämä on siis meidän toinen, mutta tämä on sydämellä suunniteltu!

Saimme hyviä vinkkejä, jotka ratkaisivat muutaman jutun. Esimerkiksi alkuun ajattelimme, että laitamme ledivaloja selkänojan yläreunaan. Alkuun kuvittelin että ne tulee nojan taakse, mutta ne onkin siinä yläreunassa. Saunan kuumus tekee semmosen homman, että se ledin "kaulus" kuumenee niin kuumaksi, että se polttaa. Eli silloin ei voi pitää käsiään nojalla.

Ikkunasta on kiva katsella ulos ja pitää vaikka kättä sitten siinä nojalla. Jotenka päätimme ykstuumin laitattaa valot kattoon. Vaikkakaan meillä ei saunassa nyt ole sitä nojaa, ja vaikka joissan saunoissa on ollukin. Niin ei me siellä olla pidetty käsiä nojalla. Mutta tässä saunassa varmaan tulee pidettyä, kun toi ikkuna tekee sen "mahdolliseksi".

Kiuas meillä on nurkkamallinen, ainavalmis. Saunotaan melekein jokapäivä, ainakin 5 kertaa viikossa. Kiukaan taakse, muuriseinää ja tuota levytettyä seinää vasten tulee mustaa kivilaattaa 60 cm/seinä. Valot  2 kipaletta kummallekin reunoille, sitä kiveä ja kiuasta kohden. Sekä 3 valoa kattoon.
Kuvat otettu 6.11.2013
Muualle huoneistoihin tuli valkoinen katto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti