keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Piuhaa yli kilometrin!

Aamulla askartelin "lihatiski" paprusta yhtäleveän kaistaleen, kuin mitä meidän ruokapöytä penkkeineen on. Sen jälkeen äkkiä raksalle mittiloimaan. Saapi sitten juuri oikeaan kohtaan kattolamput paikalleen. Voi olla että penkeistä täytyy luopua, ainakin jossain vaiheessa. Kun nyt näytti siltä, että aika ahdasta tulee olemaan. Penkkejä kun ei saa pöydän alle piiloon. Taitaa tulla tuoleihin vaihto.
Kuvat otettu 2.10.2013
Kyllä välillä saa ihmetellä sitä, kuinka hirveesti sitä kaikkee pikkunippeliä uppoaa seinien sisään. Jotain noita valkosia tulppujakin oli ihan hirvee kasa lattialla ja nekään ei kuulema riitä! HÄH! No, ei sitten. Ne tulput, mitkälie piti hajottaakin. Ja sitten ne olikin pitkin lattioita heiteltynä.
Sähköpiuha rulliakin oli monta, ja nekään ei riitä. Kuulema yli kilsa menee piuhaa meijän kattoihin ja seiniin!
Autotalliin oli jo heti aamusta tehty sähköhommat valmiiksi. Timpurit oli laittanu villat ja höyrynsulkumuovit paikalleen.
Tonttikeskuskin oli heivattu seinän läheisyyteen. Nyt saa purkaa sitten telineen tilaa viemästä, niin ahdas pihakin kun on... heh! No kuhan ehtii...
Illalla oli hommat edenny ihan järkyttävää vauhtia! Sisälle kun tuli niin kaikki katot ja seinät oli täynnä piuhaa ristiin rastiin. Ja kyllä, se näyttikin siltä että kilometritolkulla piuhaa on käytetty!

Tuppelotkin oli löytäny oman paikkansa, sieltä sun täältä. Eteisen rivistö on kyllä ihan paras! Arvontaa saa varmaan suorittaa parikertaa ennen kuin löytää oikean valon lähteen! (kirjotan tarrat, joka katkaisimeen)
Teknisentilan uusin tulokas, koitin painaa raksalla virallista nimee mieleen. Mutta ei, ei tuu nyt mieleen. Olkoon nyt pelkkä ?keskus vaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti