tiistai 17. syyskuuta 2013

Kuumat putket

Piipahettiin ruokatunnillamme raksalla ja siellähän oli valakoset lattiat. Ja lattioilla oli keltaset viivat, ne oli meidän seinien tulevat paikat. Mukava oli päästä kunnolla hahmottamaan millaiselta koti voisi näyttää. Styroksien läpi tuli tietenkin kylmävesiputket ja ulkoseinästä tuleva ilmaputki takalle, joka törrötti keskellä lattiaa.
Kuvat otettu 17.9.2013
Katolle oli tehty reikä, josta rakennusmiehet tutkailevat ilmastointiputkien paikkoja ja sen semmosta kaikkee kivvaa. Villatkin, ekosellaiset näky olevan laitettu, näiden päälle tulee vielä joskus lissää ekoa.
Piipahdettiin uudestaan töissä ja käytiin poikien kanssa iltarasteilla. Ja pitihän sitä tulla "pojille" vielä näyttämään mitä täällä on tapahtunu. Lattiaan oli tehty sellasella jännällä urakoneella uria, johon putket sopi täydellisesti. Kone sulatti helpon näkösesti uran, haju oli aika tujua. Sain sellaisen näyte-esittelyn!! Ihmettelin aluksi, että missäs teijän imuri, joka on imuroinu kaikki styroksi murut? Sellaista ei siis ollut. Punaset putket on kuumaa vettä, valakonen putki on keskuspölyimurin putkia.
Siniset putket meni siis hiekassa, joka on kylmää vettä. Siellä on viileämpää ja kuumavesiputket (punaiset) saa tulla lämpimään kerrokseen styroksiin tehtyihin uriin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti