keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Katto sai peltinsä

Näin juurikin, ... pikemmittä puheitta!
Kuvat otettu 11.9.2013
Villakuormakin oli tullut. 100 mm ja 50 mm. Se on tuommosta harmaata mössöö, jotain villanöyhtää ja sanomalehen silppua. Kun kirjaimia näin! Kannettiin talon sisään sataset ja viiskymppiset terassin alle, mahdollisen sateen takia. Mutta tänäänkään ei satanut. Peltipojat sai tehtyä katon valmiiksi, ränni miehet on jotkut muut ja toisekseen rännit ei oo ainakaan vielä tulleet Raksalle asti.

Olipas outoa sanoa Raksa, kun tähän mennessä se on aina ollu Tontti. (5 v.) Ja tätä raksa aikaa kestäis sitten helmikuun puoleenväliin asti, niin sitten voipi sanoa jo KOTI. Ja aikahan tässä menee ihan hirveetä vauhtia.

Huomenna vissiin tullee autotalli ja perjantaina samat peltipojat tullee laittaa siihenkin pellit paikalleen.

Onkos tänne tullu jo vakio lukijoita, vai kertakäynnillä? Kävijälukemat kasvaa mukavaa tahtia :).6 kommenttia:

 1. Minusta tuli tämän blogin vakiolukija pari päivää sitten, kun sattumalta tänne eksyin. On kiva seurata saman henkisten valmistaloprojektia varsinkin, kun itsellämme on sama haaveissa, jos se vaan meille suodaan. Tontti jo on, mutta vielä on erinäisiä mutkia matkassa, mutta Taivaan Isälle ei mikään ole mahdotonta... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heissan! Mukavaa kun eksyit Temppulaan. Joo, meilläkin tässä matkan varrella on ollut isoja mutkia! Olemme mutkat ottaneet kuitenkin vastaan ja se on kasvattanut meitä. Ja tämän kun muistaa, että kaikella on tarkoituksensa, vaikka kuinka välillä tympii ku kaikki menee pieleen tai jotain... Ja niin ihanaa että meillekin tämä päivä vielä koittaa, kun saamme kohta ikioman KODIN! Tai no, välillisesti vielä pankin :) Ja oikein paljon Tervetuloa lukijaksi!

   Poista
 2. Toinenkin vakkarilukija on seurannut raksaamistanne elokuulta. Itsekin menemme hitaasti mutta varmasti eteenpäin eli tänä kesänä tuli tontti lohkottua ja raivattua sekä maatyöt tehtyä, nyt rakennamme autotallin valmiiksi syksyn aikana ja ensi keväänä on vuorossa sitten talo. Ihania kuvia koko blogi täynnä! Tsemppiä raksaamiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heiii! Meillä muuten oli jossain vaiheessa päätetty, että eka rakennamme autotallin ja sitten talon. Jotta saa kaikki kamat talliin sateensuojaan. Mutta nyt ne tulleekin yhtäaikaa. Niin ne tilanteet muuttu. Mukavia raksapäiviä teillekin! Ja kiitoksia kehuista, täällä meitsi rintarottingilla :) hehhee! haaveissa ois hommata hiukka parempi kamera, välillä tulee niin sameita kuvia ku ei valo riitä.

   Poista
 3. Täällä kolmas :) Meillä tontti odottaa maanmyllerrystä ja alkutalvesta tätä samaa mitä teillä nyt :) Kiva seurata projektianne, toivotan kovasti voimia ja iloa! Meillä on sama talotoimittajakin.
  Terkuin Riina

  VastaaPoista
 4. Heissan, ja kiitokset! Mukava kuulla, että on gollegoita :). Tietyssä vaiheessa, oli kamalan pelottavaa, sitten oli paniikkia, välillä riitaakin :). Mutta nyt kun kaikki meille pahimmat pelot (pohjien teot ja talon pystytys ilman sadetta!) Niin nyt tuntuu hiukka rentouttavaltakin! Meillä on oikein loistavat rakennusmiehet, osaavia ja ketteriä! Toivotaan että teillekin tulee hyvät miehet hommiin!

  VastaaPoista