torstai 19. syyskuuta 2013

Autotallin laudoitusta

Eilisiltana LVI-miehet sai putkihommansa siihen valmiuteen, että tiistaina tulee sementtimiehet valamaan lattian. Kyllä meijän tekninen tila on nyt selkeen näkönen! Jos siitä vaan ymmärtää jotain... Jokaiselle letkulle on oma kotinsa jne... kaikki tärkeet jutut mahtuu pieneen ja kompaktiin tilaan! Näin sen homman pitää olla. 

Lattialämpö putket testataan ennen valua sillälailla, että putkiin isketään ilmaa niin kovaa että jos putki on rikki, niin se pihisee tai tapahtuu jotain ei sallittua! No, jos niin käy, silloin putki on rikki ja se vaihdetaan ehjään. No, näin ei vissiin käynyt meillä. Eli putket olivat priimaa ja mitään pihinöitä ei kuulunu.

Alkuun ajattelin ennen kuin näin koko kyseistä huonetta, että laitan sinne arkkupakastimen (200 l) kun ainahan "pannuhuoneessa" on sen verran tilaa!! Joo-O ei kyllä tässä mallissa oo. Mutta ei hätää, meille on tulossa autotalli ja varasto jonne mä sen laitan.
Kuvat otettu 19.9.2013
Autotalli oli saanu laudotuksia ympärilleen ja sisäpuolelle muovikaton. Ilmastointiputket oli saapuneet paikalleen eilen.
Jännäämämme talon nurkka sai nurkkalautansa ja vähän muutakin peitettä yläkohtiin. Nyt saa huokaista sen Suuren Suuren Huokaisun!!! Saa tulla mitä vaan taivaalta jos on tullakseen. Toivotan syysmyrskyn tervetulleeksi. Ainiin, en sittenkään toivota, kun lautatarpeita yms on pihalla, toki kyllä hyvin suojattuna.
Tänään koitin maalata, laatoittaa ja laittaa lattiaa paperille! Voi miten hankalaa tämä on, tai sitten mä vaan teen ite siitä niin hankalaa tai joku muu... heeeh... toisellakin näyttää olevan mielipiteitä! No, ainakin laatat on valittu, lattia on valittu ja melkein maalit. Eiköhän se tästä muotoudu ensiyön aikana! Dedlaini painaa päälle, tosi mukavaa vauhtia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti