keskiviikko 7. elokuuta 2013

Putkien asennusta

Tänään oli lyhyt, mutta ehken rakasa-ajan vaikein ja hitain päivä. Putkien asentaminen maihin. Kaiken näkösiä putkia sitä onkin ja saa todella miettiä, että tulevat oikeaan paikkaan ja oikeaan kohtaan, sekä vielä oikeassa kulmassa ja syvyydessä. Voi kääks, mutta kyllä ne on hyväksyttävästi omilla paikoillaan.

Kuvat otettu 7.8.2013


Siniset putket on maalämpöputkia. Ovat vain mustan suojaputken sisässä. Maalämpö poraajat eivät ole vieläkään käyneet poraamassa. Toivomme, että tulisivat nyt kun ois koneet peittelemässä sitten putket piiloon.

Harmaa putki on kakkiputki, joka mennee isoihin pönttöihin.


Paljon ehti tulla täytemaata takapihalle. Patja nousee korkealle, niin tarvitaan kunnon penkereet. Kallio rupee näyttään aika matalalle. Sen päälle tulee soraa 20 cm vielä.

2 kommenttia:

  1. Meillä myös nuo putkityöt alkaa pian. Ottaa aikansa, mutta on kyllä kiva että homma edistyy. Ja kiva seurata muiden rakentamista näin blogeista myöskin.

    VastaaPoista
  2. Tämä onkin varmasti yksi haastavimmista vaiheista. Meillä myös putkistosuunnittelu tehdään lähiaikoina, pääsee sitten keväällä toteuttamaan kun alkaa urakka. Kiitos tämän jakamisesta. Hienoa, että työt edistyivät.

    VastaaPoista